Προφίλ

Εγκαταστάσεις eastampes

Η Εταιρεία μας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια. Στήν πολύχρονη πορεία μας οι βασικές μας αρχές ηταν η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και οι καινοτομίες μας στον χώρο της θερμομεταφερόμενης στάμπας. Η εμμονή μας στην άριστη ποιότητα μαζι με τις καλύτερες δυνατές τιμές καλύπτουν στο έπακρο τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η εταιρία μας απαρτίζεται από προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, ικανό και πρόθυμο να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια στους πελάτες μας, προτείνοντας έξυπνες ιδέες και χρήσιμες συμβουλές, φιλτραρισμένες από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο.

Διαθέτουμε έναν πλούσιο κατάλογο με 3000 σχέδια για χονδρική πώληση, μια μοναδική συλλογή εμπνευσμένη από τις τάσεις της μόδας για όλες τις γκάμες ηλικιών.

Χιλιάδες μπλουζάκια τυπώνονται κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με στάμπες της εταιρείας μας.

Το πελατολόγιό μας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στην εταιρεία μας με τη συνεχιζόμενη επί μακρόν επιλογή των σχεδίων μας και με τη διατήρηση πολύχρονων συνεργασιών.

Κάθε χρόνο ανανεώνουμε τα σχέδιά μας, προσαρμοζόμενοι στις νέες τάσεις και γινόμαστε ανταγωνίσημοι και πρωτοποριακοί σε μια αγορά που διαρκώς αναπτύσσεται, αποκτώντας συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά, γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο στις πωλήσεις τόσο τις δικές μας όσο και των πελατών μας.

Όραμά μας είναι η διατήρηση της πρωτοπορίας στο χώρο της θερμομεταφερόμενης στάμπας στην Ελλάδα και η προσφορά κορυφαίας ποιότητας σε συνδυασμό με λογικές τιμές στους πελάτες μας. Θέτοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας στην κορυφή των προσδοκιών μας, καταφέραμε έπειτα από 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας να τοποθετούμαστε από τους πελάτες μας στην κορυφή του είδους.

Σας ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και τα καλύτερα σχέδια της αγοράς.

Εγγύηση Ποιότητας

Η μεγάλη μας εμπειρία στην παραγωγή σταμπών μας οδήγησε στο να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά μελάνια πλαστιζολ της Sericol μίας από τις κορυφαίες εταιρίες μελανιών στον κόσμο.

Για τον λόγο αυτό οι στάμπες που παράγουμε έχουν ανεξίτηλα χρώματα με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλες αντοχές σε διάφορες καταπονήσεις ...

Τεχνικές προδιαγραφές σταμπών πλαστιζόλ

Θερμοκρασία: 200 βαθμοί κελσίου

Πίεση: 6-7 bar

Χρόνος: 5 δευτερόλεπτα

Τεχνικές προδιαγραφές σταμπών strass, ύφασμα και κέντημα

Θερμοκρασία: 160 βαθμοί κελσίου

Πίεση: 6-7 bar

Χρόνος: 12 δευτερόλεπτα